Skip to main content Skip to footer

Keyboard

Tilbud for elever i alderen 6 år og oppover. Undervisningen foregår en til en, med undervisningstid på 20 minutter per uke. Det er en forutsetning at eleven har instrument (piano eller keyboard) tilgjengelig som han/hun kan bruke hjemme.  
På keyboard kan du lære vanlig pianospill, men også besifring, akkompagnement og du kan lære å utnytte de ulike lyder, effekter og mange mulighetene som et keyboard ofte harDet er mulig å spille mange forskjellige sjangere på et keyboard; både klassisk piano, pop, rock, jazz og blues.  

Keyboard er et fint samspillsinstrument, og når man har lært seg noen grunnleggende ferdigheter, er det mulig å få spille sammen med andre for de som ønsker det.  
Man kan også delta på kulturskolens konserter og prosjekter.  

Kulturskolen har noen digitalpiano til utleie for elever som har undervisning på keyboard eller piano. Hvis du ønsker å leie instrument, må du føre på det i merknadsfeltet når du søker.

Til inspirasjon: 
Her den finske keyboardisten Kebu som spiller  Perplexagon - kanskje hakket mer heftig enn det vi kan tilby i kulturskolen, men det viser mye tøft som kan gjøres på et keyboard når du er skikkelig god.
Velg ønsket disiplin / undervisningssted og trykk påmeld:Påmeld