Skip to main content Skip to footer

DANS OG TEATER

Dansemix 3 - ungdom

Dansemix er det vi kaller gruppene for elever som har kommet litt lengre enn barnedans og ønsker å lære mer om ulike danse-stiler.  
Vi deler Dansemix inn i grupper fra 1-3 etter alder. Dansemix 1 er for barnetrinn, 2 for mellomtrinn og 3 for ungdomstrinn eller eldre. 
 
Vi kaller det dansemix fordi vi varierer undervisninga med ulike stilarter. Vi jobber litt med basisferdigheter fra klassisk og tradisjonell ballett som danner grunnlaget for all dans. Dette kan være balanse, kroppsholdning, koordinasjon rytmefølelse med mer. Det er viktig å få et sunt forhold til kroppen sin. Videre jobber vi også med mer moderne dans som for eksempel Hip Hop, ReggetonJazzballet. Vi tilnærmer oss de ulike dansestilene gjennom enkle koreografier der gruppa danser sammen og lager formasjoner og her er rytme og rytmefølelse viktig så derfor jobber vi mye med det. Her kommer elevene også med forslag til musikk og dans som vi bruker i timene og vi søker gjerne å bruke musikk og dansetyper som er aktuelle og populære for ungdommene. 

Undervisninga foregår i grupper og er ukentlige. Elevene har også mulighet for å være med å vise seg fram og stå på scene ved kulturskolens arrangementer. Her kan vi vise fram koreografier vi jobber med.  
Det stilles ingen krav til spesielle klær eller annet utstyr for å være med. Alle er velkomne og kan delta. 

På linken til Youtube er det ungdommer som har kommet langt og viser en koreografi som kan ligne på noe av det vi jobber med

 
Undervisningstider skoleåret 2023/24:
Mandager - kl. 14:10-15:10 Meldal BU, musikkrom.
Torsdager - kl. 15:15-16:15 Folkehelsesenteret, gruppetreningssal 4. etg.

Velg ønsket disiplin / undervisningssted og trykk påmeld:Påmeld